gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ! Image

«Σήμερα είναι Κυριακή, θα πάω να διασκεδάσω, νομίζω στο ποδόσφαιρο, θαύμα θα τα περάσω», έλεγε ένα παλιό παιδικό τραγουδάκι. Και πράγματι, μπορεί να περάσει θαυμάσια κανείς παρακολουθώντας την αγαπημένη του ομάδα σ’ ένα γήπεδο σύγχρονο, καλαίσθητο και ασφαλές. Για το τελευταίο, φρόντισε η ΠΡΟΛΑΤ στο γήπεδο του Πανιωνίου, όπου έγινε πλήρης ανακαίνιση στις VIP κερκίδες. Στο δάπεδο και στις σκάλες, η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της, ένα αντιολισθητικό υλικό κατάλληλο για επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων, με ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές, χάρη στις οποίες αντέχει ακόμα και στην πιο βαριά χρήση.

Επιπλέον, η πολυουρεθανική ρητίνη με την οποία κατασκευάζεται, προσδίδει εξαιρετική ελαστικότητα στο Χαλαζιακό Ψηφιδωτό, το οποίο καθαρίζεται και πολύ εύκολα, καθώς δεν χρειάζεται αρμούς. Και στη φυσική χαλαζιακή πέτρα που περιέχει, οφείλει όχι μόνο την ποικιλία των χρωμάτων του, αλλά και την ικανότητά του να παραμένει αναλλοίωτο από την έκθεση στον ήλιο και οποιεσδήποτε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η συμβολή της ΠΡΟΛΑΤ, όμως, δεν περιορίστηκε στο Χαλαζιακό Ψηφιδωτό για τους τοίχους των εισόδων του γηπέδου επιλέχθηκε το χαλαζιακό ψηφιδωτό τοίχων Lavacryl Granite, ένα διακοσμητικό επίχρισμα νέας γενιάς βασισμένο σ φυσικό χαλαζία και τροποποιημένα ακρυλικά γαλακτώματα.

Το Lavacryl Granite έχει σχεδιαστεί ειδικά για προσόψεις κτιρίων, επιφάνειες όπου απαιτείται εξωτερική θερμομόνωση, αλλά και κάθε είδους εφαρμογές κλασικής δόμησης, και η ΠΡΟΛΑΤ το συνιστά ιδιαίτερα όταν είναι επιθυμητή η αισθητική αναβάθμιση ενός χώρου. Το προϊόν διατίθεται σε επιλεγμένους χρωματικούς συνδυασμούς του συστήματος Quartz Mosaic της ΠΡΟΛΑΤ. Η ΠΡΟΛΑΤ έχει τη λύση για κάθε κατασκευαστική ανάγκη και καλύπτει πλήρως όλες τις προτιμήσεις με τα ποιοτικά, ανθεκτικά και, πάνω απ’ όλα, αξιόπιστα προϊόντα της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ