Το φημισμένο κουλούρι Θεσσαλονίκης, τραγανό, λαχταριστό και με μπόλικο σουσάμι, το πουλούσαν παλιά στο δρόμο οι κουλουράδες, ισορροπώντας με τέχνη στο κεφάλι τους τον ταβά με τη διαλεχτή τους πραμάτεια. Αυτό το παραδοσιακό και υγιεινό σνακ ευρείας κατανάλωσης, που χρονολογείται από τη βυζαντινή εποχή, ανέλαβε να γνωρίσει και στις νεότερες γενιές μια από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες ειδών αρτοποιίας που γεννήθηκαν τα τελευταία χρόνια, οι «Κουλουράδες». Στο νέο καλαίσθητο μαγαζί των «Κουλουράδων» στο Ίλιον, η ΠΡΟΛΑΤ έβαλε το δικό της λιθαράκι, με το αντιολισθηρό και εξαιρετικά ανθεκτικό χαλαζιακό ψηφιδωτό της στο δάπεδο. Στην οροφή, καθώς και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους, χρησιμοποιήθηκε η φυσική βαφή της ΠΡΟΛΑΤ, δημιουργώντας έναν πραγματικά όμορφο, φιλικό και φιλόξενο χώρο που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ από τους λάτρεις του κουλουριού κάθε ηλικίας –και όχι μόνο!
Photography: VWebdesign