gr
Menu

ΦΥΣΙΚΗ ΒΑΦΗ ΚΟΥΡΑΣΑΝΙ LAVAPAINT

Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint είναι βιοκλιματική, ανόργανη, βασισμένη στο κεραμάλευρο, το κουρασάνι και τη θηραϊκή γη, ενώ περιέχει αδρανή υλικά, ειδικά επιλεγμένα, χωρίς καμία χημική επεξεργασία. Δημιουργεί μια ιδιαίτερη αισθητική με “νερά” και υφή που διαμορφώνονται από τον εφαρμοστή με τη χρήση σπάτουλας. Η ειδική της σύσταση την κάνει να έχει εξαιρετική διαπνοή εξασφαλίζοντας στεγνή επιφάνεια και διατηρώντας την ατμόσφαιρα του χώρου υγιεινή και ευχάριστη. Όλες οι ιδιότητες της Φυσικής Βαφής LavaPaint προέρχονται από τις ιδιότητες των φυσικών ορυκτών πρώτων υλών καθώς δεν περιέχονται χημικά πρόσθετα, πλαστικοποιητές, φιλμογόνα και συντηρητικά. Είναι εξαιρετικά ανθεκτική και προστατεύει την επιφάνεια από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την UV ακτινοβολία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά δίνοντας μια εξαιρετικά ανθεκτική αλλά ταυτόχρονα ελαστική και αδιάβροχη επιφάνεια.
Διατίθεται με το ίδιο χρωματολόγιο, σε ειδικά τροποποιημένη έκδοση ως τελικός Σοβάς Θερμομόνωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ!

Μια ανακαίνιση στην Πλάκα, τη «συνοικία των θεών» κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, δεν είναι μια απλή κατασκευαστική εργασία, μα μια πραγματική ιεροτελεστία, αφού το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα πανέμορφα νεοκλασικά της κτίρια, τα περισσότερα από τα οποία είναι διατηρητέα, κρατώντας ανέπαφη την εικόνα της Αθήνας όπως ήταν πριν από έναν αιώνα. Και μια τέτοια αποστολή απαιτεί, φυσικά, τα κατάλληλα υλικά. Η ΠΡΟΛΑΤ, με μεγάλο σεβασμό στο χρώμα, τον χαρακτήρα, αλλά και την ιστορία αυτού του γραφικού κομματιού της πρωτεύουσας, έδωσε νέα πνοή στην πρόσοψη και τους εσωτερικούς τοίχους του κτιρίου της οδού Σχολείου με τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι - LavaPaint, που αποτελεί την τέλεια επιλογή όταν το ζητούμενο δεν είναι μια μονότονη και αδιάφορη πλαστική επιφάνεια, αλλά μια μοναδική φυσική, αδρή εμφάνιση που προσελκύει και ξαφνιάζει ευχάριστα το μάτι. Το μυστικό είναι η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της, που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς τοίχους των νεοκλασικών κτιρίων, η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι - LavaPaint, που μπορεί να τους μετατρέψει σε ενιαίες χρωματιστές και αδιάβροχες επιφάνειες. Το προϊόν άλλωστε, εγκρίνεται από όλες τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Η συμβολή της ΠΡΟΛΑΤ στην εντυπωσιακή ανακαίνιση του εικονιζόμενου κτιρίου δεν περιορίστηκε στη χρήση της Φυσικής Βαφής LavaPaint, αλλά περιλάμβανε και άλλο ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας, την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, που χρησιμοποιήθηκε στα μπάνια. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύχρηστο και αδιάβροχο υλικό σε μορφή έτοιμης πάστας, κατάλληλο για δάπεδα αλλά και τοίχους, ιδανικό για πολλαπλές δυνατότητες δημιουργικής χρήσης και DIY εργασίες. Η Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream εξασφαλίζει άριστη λειτουργικότητα, υψηλή αντοχή και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα – όπως όλα τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ METROPOLITAN EXPO!

Είναι γνωστός και καθολικά αποδεκτός ο ζωτικός ρόλος των χρωμάτων στη ζωή μας: ομορφαίνουν και μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν το περιβάλλον που ζούμε και εργαζόμαστε, μας εμπνέουν και μας αναζωογονούν ή μας ξεκουράζουν και μας γαληνεύουν – διαλέγετε και παίρνετε! Όταν πρόκειται, λοιπόν, για χώρους που υποδέχονται καθημερινά κόσμο και φιλοδοξούν να κάνουν τον επισκέπτη να νιώσει άνετα και χαλαρά και να του φτιάξουν τη διάθεση, η επιλογή του σωστού χρώματος αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Ευτυχώς, η ΠΡΟΛΑΤ, πάντα με ιδέες που λύνουν τα χέρια, στην προκειμένη περίπτωση έχει να προτείνει ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της, που διατίθεται σε ευρύτατη γκάμα χρωμάτων και είναι εξίσου κατάλληλο για εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους: τη βιοκλιματική Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint. Το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα είναι εμφανές στις φωτογραφίες της καντίνας Refill – Coffee & Snacks στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η Φυσική Βαφή LavaPaint στο απαλό, διακριτικό χρώμα που επιλέχθηκε για τους τοίχους και την οροφή δημιουργεί την ευχάριστη, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που απαιτεί ένα τέτοιο κατάστημα, δίνοντας παράλληλα μια ιδιαίτερη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της αφής της, που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές. Όταν το ζητούμενο είναι μια ξεχωριστή, αδρή αλλά φυσική εικόνα που ξεφεύγει από τη μονοτονία μιας απλής βαφής, η ΠΡΟΛΑΤ έχει την απάντηση: τη Φυσική Βαφή LavaPaint, που μετατρέπει τους τοίχους σε ενιαίες χρωματιστές επιφάνειες. Εδώ, έχει εφαρμοστεί ακόμα και επάνω σε κρυφή πόρτα, για να είναι ένα με τον τοίχο. Επιπλέον, η ειδική σύσταση της Φυσικής Βαφής LavaPaint εγγυάται εξαιρετική διαπνοή και εξασφαλίζει στεγνή, ανθεκτική και ελαστική επιφάνεια. Λένε πως δεν υπάρχει αληθινή ομορφιά χωρίς χρώμα. Η ΠΡΟΛΑΤ το προσυπογράφει και σας προσφέρει την τέλεια λύση για να αλλάξετε και να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!

Όταν περνάς την πόρτα ενός βιβλιοπωλείου, δεν μπαίνεις απλώς σ’ ένα ακόμα κατάστημα, μα σ’ ένα χώρο μαγικό που, μέσα από τα μονοπάτια της ανάγνωσης, σου προσφέρει χίλιες δυο δυνατότητες: να ταξιδέψεις, να μάθεις, να εξερευνήσεις, να συλλογιστείς, να ονειρευτείς και – πάνω απ’ όλα – να χαθείς στην απόλαυση ενός βιβλίου ξαναγεμίζοντας τις μπαταρίες του νου και της ψυχής σου. Ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Dr. Seuss το έχει θέσει θαυμάσια: «Τη μαγεία μπορείς να τη βρεις οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα βιβλίο!» Μια τέτοια γλυκιά αύρα αποπνέουν τα ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ, στον αριθμό 44 της οδού Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο, ένα πανέμορφο νέο βιβλιοπωλείο που δημιουργήθηκε με την εμπνευσμένη ανακαίνιση ενός παλιού, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση σχεδόν μισού αιώνα. Και, μιας και μιλάμε για έμπνευση και μαγεία, πήρε και η ΠΡΟΛΑΤ… το δικό της μαγικό ραβδάκι και, με τα ξεχωριστά, ποιοτικά υλικά της, μετέτρεψε ένα συνηθισμένο μαγαζί σ’ ένα φωτεινό, φιλικό και καλαίσθητο χώρο, έτοιμο να δεχτεί μικρούς και μεγάλους και να ικανοποιήσει κάθε αναγνωστικό γούστο. Στο δάπεδο, η ΠΡΟΛΑΤ χρησιμοποίησε τη νέα της πατητή τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, ένα εξαιρετικό, ανθεκτικό και αδιάβροχο υλικό σε μορφή πάστας, που διατίθεται σε περισσότερα από 200 χρώματα και προσφέρεται και για εργασίες DIY. Για τον εξωτερικό χώρο, η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει μια κλασική και δοκιμασμένη λύση: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της, ένα αντιολισθητικό δάπεδο με ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη ελαστικότητα, που διατίθεται επίσης σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων και, χάρη στη φυσική χαλαζιακή πέτρα που περιέχει, δεν αποχρωματίζεται με την έκθεση στο ηλιακό φως και μένει αναλλοίωτο ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς ανάγκη συντήρησης. Στους τοίχους τέλος, με τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint, η ΠΡΟΛΑΤ εξασφάλισε ένα πρωτότυπο και ελκυστικό αισθητικό αποτέλεσμα χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της, που δίνει μια εντυπωσιακή αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Τα ήπια, διακριτικά χρώματα των υλικών που επιλέχτηκαν συνέβαλαν καθοριστικά στη δημιουργία μιας ευχάριστης, ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας που προσελκύει και ηρεμεί τον επισκέπτη. «Στα βιβλία», είχε πει ο Γουόλτ Ντίσνεϊ, «υπάρχουν περισσότεροι θησαυροί απ’ ό,τι σ’ όλη τη λεία των πειρατών στο Νησί των Θησαυρών!» Το βιβλιοπωλείο ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ το γνωρίζει καλά αυτό. Και σας περιμένει να έρθετε και να ανακαλύψετε τους πολύτιμους κρυμμένους θησαυρούς του!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ MAN & MANETTI

Στις μέρες μας, που όλοι είναι πολυάσχολοι και χρονικά πιεσμένοι, όταν αγοράζεις ρούχα, δεν καλύπτεις απλώς μια πρακτική ανάγκη, αλλά έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να χαρείς μια χαλαρωτική και απολαυστική εμπειρία. Και η απόλαυση ξεκινάει από το μάτι. Η Man & Manetti το ξέρει καλά· γι’ αυτό ήθελε το νέο της κατάστημα στο River West να είναι ένας ευχάριστος και φιλόξενος χώρος που θα αντικατόπτριζε την αισθητική της και θα προσέλκυε τον πελάτη. Η ΠΡΟΛΑΤ φρόντισε να γίνει αυτό πραγματικότητα. Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint που επέλεξε για τους τοίχους είναι ένα ξεχωριστό υλικό που δίνει μια ιδιαίτερη φυσική και αδρή αίσθηση όταν επιθυμούμε κάτι περισσότερο από τη μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια που δίνουν οι συνηθισμένες μπογιές. Το διακριτικό χρώμα και η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της εξυπηρετούν ιδανικά την εικόνα της άνεσης και κομψότητας που ταιριάζει με τη φιλοσοφία του καταστήματος. Η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι κατάλληλη για όλους τους τοίχους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα και την ομορφιά της φυσικής εμφάνισης με τέλεια αδιαβροχοποίηση και αντοχή, ενώ διατίθεται παράλληλα και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε εξωτερικές θερμομονώσεις. Στο δάπεδο, η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε ένα από τα γνωστότερα προϊόντα της, την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster, ένα ενισχυμένο, αδιάβροχο και ανθεκτικότατο υλικό πάχους μόλις 4 χιλιοστών, που εγγυάται εντελώς ομαλές επιφάνειες χωρίς αρμούς και διατίθεται σε ευρύτατη ποικιλία χρωμάτων. Εκτός από δάπεδα και τοίχους, η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster και για σκάλες, πάγκους, μπάνια, χτιστά κρεβάτια και πολλές άλλες χρήσεις. Επιπλέον, η επάλειψή της με ειδικό βερνίκι, εμποδίζει δραστικά τον στιγματισμό των επιφανειών από ρύπους, λάδια κ.λ.π. Τέλος, για τους πάγκους η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει το απόλυτο DIY προϊόν: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, ένα εξαιρετικά εύχρηστο υλικό σε μορφή πάστας που εξασφαλίζει λειτουργικότητα και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Η συνολική τελική εικόνα δικαιώνει τις επιλογές της ΠΡΟΛΑΤ και επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την υψηλή ποιότητα και την πολυχρηστικότητα των προϊόντων της.

Περισσότερα …
list-product
Load more projects More